Vandaag geopend van 8.30 tot 17:00 uur
Vragen? Bel ons (0511) 46 12 94

Zichtbaarheid = succes

Wij maken bedrijven en organisaties zichtbaar

Huisstijl-ontwerp

Wilt u een sterke uitstraling en naamsbekendheid?

Met een goede huisstijl creëert Triocom één lijn in de uitstraling van uw bedrijf of organisatie. Triocom ontwikkelt voor u in stappen een complete huisstijl.

Corporate Identity huisstijl triocom

Een herkenbare uitstraling is noodzakelijk voor optimale naamsbekendheid. Een huisstijl of corporate identity bestaat uit drie elementen; het design wat de potentiële klant ziet, de communicatie of boodschap naar de potentiële klant toe en het gedrag van het bedrijf richting de klant. U omschrijft de gewenste boodschap, wij doen de rest.

Triocom neemt met u alle stappen door voor het maximale resultaat:

  • Strategische fase: wat wilt u uitstralen en wat is de identiteit van uw bedrijf? Wat is het imago van uw bedrijf en hoe denken de doelgroepen over u?
  • Ontwerpfase: kleuren, lettertypes, fotografie, lay-out en logo (woordmerk en beeldmerk). In het huidige competitieve aanbod geeft het imago van de onderneming de doorslag.
  • Implementatiefase: wanneer het ontwerp gereed is, kunnen de benodigde middelen, zoals drukwerk en digitale media worden ontwikkeld. Het is van belang om alles in één keer door te voeren. Zo blijft de uitstraling van de organisatie op één lijn.
  • Acceptatiefase: Uw medewerkers dienen op de hoogte te zijn van de nieuwe identiteit. Door het delen van de nieuwe huisstijl, wordt draagvlak gecreëerd, waardoor de identiteit van de organisatie wordt geaccepteerd.
  • Evaluatiefase: Regelmatige evaluaties van de huisstijl zijn belangrijk. Triocom kan samen met u evalueren, zodat uw bedrijf of organisatie blijft meegroeien en waardoor het meeste effect uit de visuele identiteit kan worden gehaald.

Wilt u ook één lijn in uw huisstijl? Neem dan contact op!

Contact